Førstegangs undersøkelse

Ved første gangs undersøkelse hos oss vil vi at du fyller ut et helseskjema. Her opplyser du oss om eventuelle sykdommer og medikamenter du bruker. Dette for å gi deg en bedre og tryggere behandling. Mange sykdommer og medikamenter påvirker munnhulen og tannhelsen din.

04.03.201615:46 Tommy Børli

Videre vil vi gjerne bli litt kjent med deg og dine tidligere erfaringer hos tannlegen. Har du hatt spesielle tannproblemer? Har du tannlegeskrekk? Jo mer vi vet om din situasjon, desto lettere er det for oss å gi deg en optimal behandling.

Vi vil selvsagt undersøke tennene dine og se etter hull og event.dårlige fyllinger som bør skiftes. Men like viktig er det med en grundig kontroll av tannkjøttet. Tunge, gane og slimhinner vil vi også kontrollere rutinemessig.

En undersøkelse er ikke fullstendig uten røntgenbilder.Vi bruker digitale røntgenbilder.

Informasjon er viktig for oss og vi vet at mange av våre pasienter setter pris på god kommunikasjon. Derfor legger vi stor vekt på å informere deg om din tannhelsesituasjon, og hva du må gjøre for å få optimal tannhelse. Spør oss om det er noe du vil vite mer om!

Priser: 1. gangs undersøkelse med registrering av deg som ny pasient, utfylling og gjennomgang av helseskjema, kontroll av tenner, tannkjøtt og munnhulens slimhinner, diagnoser, behandlingsplan og informasjon koster Kr.941,-. Denne undersøkelsen tar ca 45 minutter.